alinu napisał:
Aż sie poplakalam ze śmiechu.
cieżko mi sie wypowiadać na temat tych najgłośniejszych tutaj cwaniaczkow co to dowartosciowują sie za pomocą takich portali. Cos z Waszym ego nie tak???!!! Tak sobie dzisiaj tu popisalam miedzy wierszami nie wczytujac sie za bardzo .... Ale to cos okropnego co sie robi z ludźmi w Norwegii??? Ty bizi czy jak ci tam to dopiero masz bałagan w głowie. Hahaha
Zreszta jeden z was juz po pierwszym koment. stwierdził ze jestem na 100% niedowartosciowana sprzątaczka pracująca na mopie za 80 nok drugi cwaniaczek ze mam zmienić miejsce zamieszkania bo on jest z G D A Ń S K A
Czyli reasumujac Waszym zdaniem kobiety sprzatajace to powod do smiechu czy o co chodzi? 80% ludzi których tu znam to albo sprzątaczki albo budowlańce nie widzę w tym nic ponizajacego.......
Ale wracając do tematu o ktory rozpętała sie burza. Niewiem o co wam chodzi pisząc ze ten sąsiad wpakowal tego biedaka na minę i ze cieszył sie jego nieszczęściem. Przeciez napisał gościu ze mu serce pekalo patrząc jak skromnie żyje i je. Moze i on tez pracował za tyle samo. Życzę takim ludziom zeby żyli godnie i znaleźli na swoich drogach normalnych uczciwych pracodawców. Oni przyjechali tu "za chlebem" a to ze jakis dorobkiewicz czycha i szuka takich biednych ludzi zeby zarobić choc troszkę wiecej to jest wlasnie problem. I tu tkwi sedno sprawy.
Boze czemu widzisz, a nie grzmisz!!!!
Ty naprawde nie umiesz czytac ze zrozumieniem!
Tutaj nikt nie neguje tego, ze ktos pracuje jako sprzataczka, czy budowlaniec
tylko, ze ludzie godza sie robic za 80nok/h i psuja rynek,
a Ty to pochwalasz!!!!! Jezeli jsts taka dobra osoba to pomoz tym wszystkim rodakom
przesiadujacym na dworcach: wez przygarnij ich pod swoj dach i znajdz im prace.
jak mu tak bardzo serce pekalo i taki dobry, to dlaczego nie zalatwil mu legalnej pracy
za godziwa stawke